Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Робърт обожава да целува Кристен

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30055
Местожителство : Варна

Робърт обожава да целува Кристен Empty
ПисанеЗаглавие: Робърт обожава да целува Кристен   Робърт обожава да целува Кристен EmptyЧет Яну 20, 2011 4:03 am

Робърт обожава да целува Кристен Image_537207_2
„Малко от създанията на нощта са завладявали нашето въображение така, като вампирите.
Какво може да обясни нашето силно запленение от вампирите?
Какво може да обясни интереса ни към мита за вампирите?
Дали е желанието за похот, сила, контрол...
Или е интересът към безсмъртието на немъртвите?
И кои тъмни и скрити части от нашата психика са били възбудени и запленени от тях?"

Думи, които се вклиниха в мозъка ми преди известно количество години благодарение на Vampires - парче на бандата Godsmack.
Тогава ми се стори суперексцентричен изборът на тема за това им произведение. По-късно разбрах, че през вековете тези същества са отнемали съня на доста люде, решили да разнищят битието и нежитието им.
Но, както е казал бащицата на Бай Ганьо - „Разни хора, разни идеали!"
Докато си мислих, че вампирският фолклор е запазена територия за готик пичовете и мацки, животът пак намери начин да ме изненада.
В едно недалечно лято, докато си сновях из необятния клюкарник Интернет, очите ми напоително започнаха да се натъкват на една и съща дума - Twilight.
„Здрачът", който лъхаше от нея, беше последното нещо, което щеше да накара слънчевата ми обвивка да кликне върху нея. Но след като дебитът на публикациите за тази смрачливост започна да се покачва, най-накрая, досущ като любопитна котка, й пристанах.

Оказа се, че някаква американска домакиня решила да опише свой сън. Голямо важно! И аз сънувам всяка нощ, но, Бога ми, не бих споделила дори и на най-близките ми хора безкрайните небивалици, които изографисва моят красив мозък в състояние на дрямка.
А, може би, точно там ми е грешката! Току-виж и аз стана собственик на няколко бестселъра.
След като по онова време в България нито един издател не беше чувал за Стефани Майер и нейната поредица, набързо преглътнах часовата разлика с Щатите и забомбардирах една стара дружка с SOS съобщение по Skype.
Разгеле, зовът ми за помощ бе удостоен с грижливо опаковано колетче, прибрало в себе си първите три книжки от превърналата се във феномен сага.
Прочетох ги. И зачаках началото на безкрая на тази бездиханна любов.
А то дойде малко преди старта на първата лента, мъдро избрана за продуциране от филмовото студио Съмит Ентъртеймънт. След финалните надписи на „Здрач" интересът ми към четирилогията се разгоря отново. Най-вече заради актьорския състав, който имаше не леката задача да оживи книжните образи на Стефани върху екрана.
На прага на българската премиера на „Затъмнение" - третия филм от Майеровата сага, нямаше как да спася кожата си от блестящите диаманти на Едуард. От коремната преса на Джейкъб и от трудния избор, пред който е изправена любовта на Бела.
1 юли е денят, в който българските фенове официално ще видят как върколаци и вампири заравят за малко томахавките, за да се съюзят срещу общия си враг- армията от новородени вампири, създадени от червенокосата Виктория, търсеща възмездие за смъртта на любимия си Джеймс. На този ден ще видим и прословутата сцена с палатката, приютила любовния триъгълник.
Робърт Патинсън и Тейлър Лотнър са единодушни в пикантериите около снимането на тези култови кадри.
И за двамата е било доста некомфортно изживяване за тях. За британеца, станал идол на милиони дъщери, майки и баби, спането в спален чувал с полугол мъж не е нещо, което би написал в лексикона си. На премиерата на „Затъмнение" в Лос Анжелис актьорът, изпълняващ на ролята на Джейкъб, сподели, че се чувствал доста странно, когато Патинсън му крещял, опипвайки голия му гръден кош. Но със сигурност промо обиколката му из Европа с Кристен Стюърт е компенсирала тази неловкост.
Въпреки натоварената си програма, Тейлър и Кристен са намерили време да плуват с акули и да отидат на караоке. Оказа се, че любимата им песен за това музикално забавление е Party In The U.S.A. на Майли Сайръс.
А и какво са едни акули, като трябва да си нащрек с присъствието на мафията на вампирите - Волтури. В тази филмова серия от поредицата ще видим четирима от тях, които са изпратени от техния лидер Аро да разследват убийствата, извършени от лакеите на Виктория.
В 124-те „затъмнение" минути ще съзрем и годежния пръстен на Бела. Бижу, което, според описанията на Робърт, е „огромно". Но нали момичетата харесват такива неща?!
В скорошно интервю Робърт сподели, че чакал началото на снимките с нетърпението на дете пред сладкарница. Причината - тройно по-голямото количество целувки. В същия този разговор той емоционално си призна, че „обожавал" да целува Кристен.
Очеизваждащо е, че химията на екрана между Робърт и Кристен е подпомагана от взаимната им симпатия в живота. При първата им среща, бъдещите любимци на целия свят, е трябвало да се опознаят по-интимно. Режисьорката на „Здрач" Катрин Хардуик ги накарала да изрепетират емблематичната сцена на поляната и първата целувка в спалнята на Бела. Робърт толкова се вживял в задачата, че успял да падне от леглото, повличайки Кристен със себе си. Може би в този миг Кристен е видяла най-подходящия Едуард за нейната героиня и за нея самата.
Без съмнение и хилядите фенове са видели същото в него и останалите от актьорския екип. Иначе каква би била причината цяла седмица преди официалната премиера палатков лагер да е окупирал пространството пред Нокиа Тиатър - мястото, където се прожектира филмът, режисиран от Дейвид Слейд...
Всичко започна по здрач. Как ще завърши? Разбира се, със зазоряване.

Факти:
Крис Уейц - режисьорът на „Новолуние", е бил толкова зает с постпродукцията на втория филм, че отказва възможността да режисира „Затъмнение"
Любимата актриса на Джаксън Ратбоун е Брайс Далас Хауърд.
Том Фелтън и Чанинг Татум са се пробвали за ролята на Райли
Кристен Стюърт носи перука в „Затъмнение" след като се постригва късо за ролята си в Runaways.
Пол Уейц и Дрю Баримър са били обсъждани като възможни режисьори на третата част от сагата
Миранда Кер и Ванеса Хъджинс са прослушвани за ролята на Леа Клиъруотър
Режисьорът Дейвид Слейд първоначално се изказал доста критично за поредицата „Здрач". След като се обвързал с проекта споделил, че се „шегувал".
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Робърт обожава да целува Кристен
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кристен Стюарт се кефи да целува Дакота
» Кристен Стюарт бременна от Робърт Патинсън
» Робърт и Кристен на гости на мама и тати
» Робърт Патинсън искал да гледа Кристен как прави любов
» Хванаха Бийбър да се целува