~lifeforthemoment Админ
Брой мнения : 1222 Точки. : 30081 Join date : 31.03.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Miley Cyrus feat Nick Jonas-Before the storm Пет Апр 02, 2010 12:49 am | |
| Знам че не е това, което исках. Никога не съм мислела, че ще стигне толкова далеч. Просто мисля откъде започнахме и как изгубихме всичко, което бяхме.
Бяхме млади и времената бяха лесни, но мога да видя, че не е същото. Аз седя тук, но ти не ме виждаш. Давам всичко, за да се промени това и не искам да я изгубя, не искам да я пусна.
Стоейки навън в дъжда, трябва да знам дали свърши, защото ще те оставя сам.
Пълен с всичката тази болка, знаейки, че никога няма да те държа както правех преди бурята, да, преди бурята.
С всеки лъч светлина идва спомен, който продължава и няма дума, която да е неизречена като гръмотевица, започваща да трещи. Може би трябва да се предам.
Пълен с всичката тази болка, знаейки че никога няма да те държа както правех преди бурята.
Опитвайки се да не пусна светлината да излезе и облаците, от това да изтръгнат разбитото ми сърце. Винаги казват, че сърцето не е цяло без този, който те прекарва през бурята.
Пълен с всичката тази болка, знаейки, че никога няма да те държа както правех преди бурята.
Искам Найли ,отново. | |
|