Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете Empty
ПисанеЗаглавие: Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете   Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете EmptyЧет Яну 20, 2011 4:15 am

Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете Image_497502_2

Младата актриса Кристен Стюарт сподели наскоро в интервю, че никога не е имала връзка с мъж, който просто да я привлича. Красавицата, която в момента има интимни отношения с актьора Робърт Патинсън, призна, че й трябва време да опознае човека до нея, преди да се съгласи да има връзка с него.
"Хората мислят, че се впечатлявам от мъже с чувство за хумор, но честно казано никога не съм излизала с човек, който не съм опознала. За мен е важно първо внимателно да го наблюдавам, да имам време да преценя какъв човек е, дали наистина ми харесва или просто съм увлечена физически. Не давам сърцето си просто на всеки хубавец", коментира Кристен.
На въпрос какви са плановете й след края на поредицата "Здрач", чаровницата заяви: "Странното е, че пред мен има хиляди възможности. Много се радвам за последните филми, в които участвах, но още не съм решила какво ще правя".
Кристен сподели още, че мрази хората да се месят в личния й живот, тъй като това й пречи да се радва на хубавите мигове.
"Иска ми се да се радвам на нещата, както обикновените хора се вълнуват на щастливите мигове в живота. Разбира се, аз също го правя, но е различно. Понякога моите чувства са нещо като забавление за другите хора и това ме кара да повърна", заяви още тя.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Кирстен Стюарт внимателно избира мъжете
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кристен Стюарт и Кирстен Дънст във филм на Копола
» Кирстен Дънст не иска да чува за Джейк
» Патинсън иска секс със Стюарт
» Кристен Стюарт насинена на пилона
» Драматична съдебна сага за Кристен Стюарт