Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Зак Ефрон иска да е горски

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Зак Ефрон иска да е горски Empty
ПисанеЗаглавие: Зак Ефрон иска да е горски   Зак Ефрон иска да е горски EmptyЧет Яну 20, 2011 4:30 am

Зак Ефрон иска да е горски Image_628531_2

Какво ли няма да му хрумне на Зак Ефрон напоследък? Последно той заяви, че иска да е горски. Причината за това изказване е, че актьорът обича природата и животните и би искал да е по-активен в опазването им.
Така че ако приключи актьорската си кариера, Зак вече си има резервен план. „Мечтая си да правя нещо на открито или свързано с дивото. Имам приятел, който е горски, и това е страхотна работа", казва той. Неговата приятелка Ванеса Хъджинс обаче едва ли ще погледне с добро око на тази възможност.
Засега обаче като гледаме как се развива филмовата кариера на Ефрон, скоро на Ванеса няма да й се наложи да търси магазини сред горите.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Зак Ефрон иска да е горски
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» „Късметът” на Зак Ефрон проработи
» Зак Ефрон натрупа мускули
» Зак Ефрон смята, че има голяма глава
» Зак Ефрон отчаяно завижда на Патинсън
» Хванаха Зак Ефрон и Ванеса да се целуват