Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Ванеса Хъджънс се облича като бродяга

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30065
Местожителство : Варна

Ванеса Хъджънс се облича като бродяга Empty
ПисанеЗаглавие: Ванеса Хъджънс се облича като бродяга   Ванеса Хъджънс се облича като бродяга EmptyЧет Яну 20, 2011 4:31 am

Ванеса Хъджънс се облича като бродяга Image_619956_2

Ванеса се опитва всячески да избягва стълкновенията с папараци - и затова си е приготвила запас от трикове.
Актрисата, която от доста време се среща с бившия си партньор от „Училищен мюзикъл" Зак Ефрон казва, че особено се старае да се облича неглиже, когато се разхожда по улиците. Така може да се движи спокойно, без да се страхува от светкавиците на папараците.
„Обличам се малко като бродяга - разказва тя. - Така никой не ме забелязва. На тази теория изграждам имиджа си."
Оказва се, че актьорската професия помага на Ванеса да се дегизира доста успешно.
Наскоро Хъджънс си позволи коментари по повод брадата на Зак Ефрон: "Това чудовище расте пред мен. Пред мен!", през смях заяви тя.
Но самият Зак наскоро потвърди, че Ванеса се е помирила с растителността по лицето му, особено когато брадата е пораснала достатъчно и косъмчетата са станали по-меки.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Ванеса Хъджънс се облича като бродяга
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Линдзи Лоън започва работа като моден репортер
» Прогнозират, че Ванеса и Зак ще се съберат
» Хванаха Зак Ефрон и Ванеса да се целуват
» Ванеса Хъджинс лъсна по бикини
» Ванеса Хъджинс стана моторджийка