Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Бийбър на наградите на MTV

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Бийбър на наградите на MTV Empty
ПисанеЗаглавие: Бийбър на наградите на MTV   Бийбър на наградите на MTV EmptyСъб Яну 22, 2011 9:58 pm

Бийбър на наградите на MTV Image_582378_2

Церемонията ще се проведе на 12 септември в Лос Анджелис. Джъстин Бийбър е номиниран за наградата „най-добър изпълнител".
Той сподели пред MTV: „Много съм развълнуван от възможността да бъда на сцената на това събитие. Още не мога да повярвам. Миналата година за първи път бях на наградите на MTV и се чувствах малко неловко, защото никой не знаеше кой съм."
Относно номинацията си изпълнителят на One Less Lonely Girl заяви: „Тази номинация доказва, че мечтите могат да се сбъдват и показва колко верни и отдадени фенове имам. Късметлия съм, че всичко това ми се случва. Единственото, което искам сега е да се кача на сцената, да се забавлявам и да се представя добре пред идолите ми, защото в крайна сметка аз съм още дете и фен."
От MTV разкриха имената на още две звезди, които ще участват в шоуто. Кейша и актрисата от „Здрач" Ашли Грийн също ще се качат на сцената на MTV Video Music Awards 2010.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Бийбър на наградите на MTV
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» И Еминем ще пее на наградите на MTV
» Бийбър с гадже на Хаваите
» Джони Деп трескав фен на Бийбър
» Бийбър влезе в болница
» Бийбър си нае инструктор по флирт