Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол Empty
ПисанеЗаглавие: Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол   Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол EmptyСъб Яну 22, 2011 10:00 pm

Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол Image_582911_2

Младата звезда Джъстин Бийбър се възхищава на футболните умения на Дейвид Бекъм. Футболистът има трима сина - Бруклин на 11 години, Ромео на 7 и Круз на 5. Според запознати те са големи фенове на младия изпълнител.
16 годишния певец заяви пред вестник Sun: „Сигурен съм, че той(Дейвид Бекъм) би направил всичко ,за да зарадва трите си момчета. Ако наистина съм любимия им изпълнител, то с радост бих изнесъл частен концерт в дома им безплатно. В замяна на това бих искал само Дейвид Бекъм да ми отдели един - два часа, за да отидем на футболното му игрище и да ме научи на чудесата и щурите трикове, които прави с футболната топка."
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Джъстин Бийбър иска Бекъм да го учи на футбол
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кой иска да е гадже на Джъстин Бийбър?
» Джъстин иска Дрю Баримор в живота си завинаги
» Бийбър иска феновете в лилаво
» Какво за Джъстин Бийбър е известността
»  Джъстин Бийбър е българин ?!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: