Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля Empty
ПисанеЗаглавие: Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля   Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля EmptyВто Яну 25, 2011 1:26 am

Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля Image_748438_2

Чаровната айдълка Алекс Жекова от третото издание на музикалното риалити напомня за себе си по оригинален и нестандартен начин - The Other Side of The Moon е първият сингъл на 21-годишната певица, който има сериозни основания да се превърне в хит.
„Снимахме клипа четири денонощия в доста сложна обстановка. Бяхме в ужасно студена зала, температурата беше нула градуса, а аз бях единствения човек от екипа, който не се разболя, макар че през цялото време бях облечена в хартиена рокля. И въпреки студа, бяха много готини снимки", разказа Алекс специално за читателите на „Хай клуб".
Още за първия сингъл на Алекс, за клипа към него и за личния живот на айдълката четете в новия брой на списание "Хай клуб".
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Алекс Жекова измръзна в хартиена рокля
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Честит рожден ден Алекс

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: