Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Даяна Агрон винаги започва с целувките

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30080
Местожителство : Варна

Даяна Агрон винаги започва с целувките  Empty
ПисанеЗаглавие: Даяна Агрон винаги започва с целувките    Даяна Агрон винаги започва с целувките  EmptyСря Яну 26, 2011 4:32 am

Актрисата, която забременя наужким в телевизионното си шоу, роди бебе и го даде за осиновяване за сега няма никакво намерение да става родител.

24-годишната блондинка, която в момента е интимна с Алекс Питифър, с когото си партнира във филма „Аз съм номер четири", споделя, че във всичките проекти, в които се е снимала досега, винаги първите сцени, които трябва да снима са тези с целувките. "Не знам защо се случва така, най-вероятно продуцентите и режисьорът искат да избегнат неудобството от факта, че в процеса на работа двамата актьори, които по сценарий имат любовна връзка може и да не се харесат. Екранът е доста издаен, когато се отнася за химия между главните действащи лица."

Въпреки че Даяна и Алекс се залюбиха на снимачната площадка на „Аз съм номер четири", чиято премиера в Щатите е на 18 февруари, Куин от „Веселие" допълва: "Макар че с Алекс се разбираме чудесно, не е особено лесно да бъдеш интимен с някого, независимо дали сте двойка в живота или не пред очите на една дузина хора, които стоят зад камерата. Винаги е малко неловко."

Явно на Даяна никой не й е казал, че в нейната професия място за свян няма.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Даяна Агрон винаги започва с целувките
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» С коя буква започва името на следващия?
» Линдзи Лоън започва работа като моден репортер

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: