Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Анджелина си забрани тениски и джинси

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Анджелина си забрани тениски и джинси Empty
ПисанеЗаглавие: Анджелина си забрани тениски и джинси   Анджелина си забрани тениски и джинси EmptyСря Яну 26, 2011 7:57 pm

Анджелина си забрани тениски и джинси Image_755816_2

Анджелина Джоли има основен моден принцип: нито една всекидневна дреха в гардероба! Защото иначе рискува да занемари външния си вид.
Съпругата на Бард Пит признава, че шестте деца й отнемат толкова много сили и внимание, че трябва да полага особени усилия да не се превърне в небрежна и раздърпана майка.
„В крайна сметка нямам нито един чифт джинси. Да, вероятно ще ви стори странно, но когато градихме нашето семейство разбрах едно - ако имам в гардероба си джинси и тениски, при това количество деца, просто няма да сложа друга дреха. Затова се принудих изобщо да се откажа от тях", обяснява Анджелина пред списание ОК.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Анджелина си забрани тениски и джинси
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Анджелина отглежда кокошки
» Анджелина разкри креватната си тайна

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: