Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кейт Уинслет се влюби лудо

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30055
Местожителство : Варна

Кейт Уинслет се влюби лудо Empty
ПисанеЗаглавие: Кейт Уинслет се влюби лудо   Кейт Уинслет се влюби лудо EmptyСря Яну 26, 2011 8:03 pm

Кейт Уинслет се влюби лудо Image_633524_2

Вече от три месеца актрисата Кейт Уинслет се среща с манекена Луи Даулер. Вчера двамата бяха на романтична разходка в Ню Йорк - разгледаха магазините, седнаха на кафе.
Луи като истински джентълмен носеше чантите с покупки, а Кейт не откъсваше влюбен поглед от него. Както подхожда на истински влюбени, те дори бяха облечени в еднакъв стил.
Кейт и Луи напоследък практически не се разделят. Актрисата представи новия си любим на своите приятели и го помоли да я придружи в Чикаго, където снима нов филм, заедно с Гуинет Полтроу, Джуд Лоу и Мат Деймън. За децата - 6-годишният Джо и 9-годишната Миа - се грижи бившия съпруг на Кейт Сам Мендес, с когото се разведоха след седем години съвместен живот.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Кейт Уинслет се влюби лудо
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Тейлър Лотнър се влюби до уши
» Кейт Хъдзън ще има момиченце
» Fallen / Паднали ангели - Лорън Кейт

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-