- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30055 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Джесика Симпсън иска по-малки гърди Сря Яну 26, 2011 8:08 pm | |
| » Начало » Звезди » Новини » Джесика Симпсън иска по-малки гърди Джесика Симпсън иска по-малки гърди Хай клуб | 17 Август 2010 г. | 185 показвания | 0 коментара Звездата сподели, че не разбира защо толкова много се шуми около килограмите и фигурата й.Тя сподели: „Хората говорят за теглото ми вече от една година. Според мен е абсурдно да си в светлината на прожекторите, защото си качил 5 килограма. Не се чувствам толкова дебела, колкото ме изкарват всички."Изпълнителката заяви, че се чувства добре в новия си шести (по американската номерация) размер. Тя добави, че би искала да има по-малки гърди за сметка на по-голямо дупе. „Аз нямам голямо дупе. Дори го смятам за малко. Бих предпочела да е по-пищно, а гърдите ми да са по-малки, за да имам по-балансирана фигура."Джесика Симпсън разкри новото си гадже - звездата от Националната футболна лига Ерик Джонсън. Според запознати той и помага да си възвърне самочувствието и я прави изключително щастлива. Относно настоящата си фигура изпълнителката добави: „Никога преди не съм се чувствала толкова уверена в себе си. Чувствам се в мир със себе си и съм готова за всичко, което ще ми поднесе живота."
| |
|