Селена Гомез сподели как Майли Сайръс се справя в края на “Хана Монтана”. В скорошно интервю за MTV, Алекс Русо от “Магьосниците от Уейвърли Плейс” заяви, че колежката й от Дисни е готова да премине на други проекти след новината, че четвъртият сезон на сериала “Хана Монтана” ще е последен.
“Мисля, че тя израства с шоуто и че то в чудесна трибуна за нея”, каза 18-годишната певица. Въпреки че тя призна, че все още не е разговаряла със Сайръс за плановете и след “Хана Монтана”, актрисата от “Програма за защита на принцесата” заяви: “И тя живя със сериала чудесно и мисля, че ще продължи да го носи в себе си, но вече е готова за други неща.”
Самата Майли Сайръс изрази желанието си да участва в по-зрели филмови проекти. В интервю за февруарския брой на списание Harper’s Bazaar, звездата от филма “The Last Song” разкри, че иска да прави “по-зрели и интересни филми”. 18-годишната актриса допълни още, че иска да прави филми, които “те карат да се чувстваш удовлетворен”.
Хана Монтана е към своя край, но Селена Гомез каза, че нейната героиня Алекс Русо все още се развива и разгръща. ““Магьосниците от Уейвърли Плейс” става все по-зрял от гледна точка на нашита комична игра, но ние все още пазим младостта на нашите герои”, разкри тя. “Според мен ние всички порастваме, така че героите ни търпят развитие.”