Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Майли отново излезе ЛОШАТА!

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
~lifeforthemoment
Админ
Админ
~lifeforthemoment

Брой мнения : 1222
Точки. : 30086
Местожителство : Пазарджик

Майли отново излезе ЛОШАТА!  Empty
ПисанеЗаглавие: Майли отново излезе ЛОШАТА!    Майли отново излезе ЛОШАТА!  EmptyПет Авг 19, 2011 8:37 am

Селена Гомес е на турне и в концертите си тя се облича малко по - разголено от преди. И както винаги сайт HollywoodLife сравнява Майли и Селена.Вижте:

Двете звезди бяха заедно в Дисни, но те поеха в много различни посоки в юношеските си години! Майли пое пътя на непокорна и чувствена тийнейджърка, докато Селена съхранява образа на нормален,малко секси тийнейджър.
Майли Сайръс е само на 18 и една година по-малко от 19 годишната Селена Гомез, но тя е непреклонна по въпроса, че тя не е дете! Тя е инвестирала толкова много време и пари, за да възстанови имиджа си на чувствена, което доведе до много продажби от страна на много от нейните по-млади фенове. Един от любимите начини на Майли да докаже на света, че тя е доста пораснала е носенето на супер малък сутиен. И когато казвам малък, искам да кажа М-А-Л-Ъ-К! Не само сутиените, но често тя носи много секси дрехи - което определено не е подходящо за някой, който дори не може да пие законно още.И Майли не спират дотук! Тя танцува на сцената имитирайки сексуални действия!
Селена Гомес, която наскоро започна първото си турне и се облича като типичен тийнейджър.Дрехите на Селена са много ярки,с блясък,с пайети и др. И дори когато тя си показва секси страната,като разголва корема си,тя не стига толкова далеч колкото Майли. В действителност, Селена представлява един типичен тийнейджър. Повечето тийнейджъри днес използват този вид облекло в живота си, да експериментират и да опитват нови неща, но не прекаляват. Не всички тийнейджъри са толкова хубави като Тейлър Суифт, която също е модел за подръжание и се нуждае от добра и здравословна околна среда,за да бъде модел, а това е точно каквато е Селена!

Е, не писна ми да сравняват Майли със Селена ... тццтцт, не мисля че всички звезди трябва да са ``милички, сладички и нежнички`` като Селена.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/forum.htm
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Майли отново излезе ЛОШАТА!    Майли отново излезе ЛОШАТА!  EmptyПет Авг 19, 2011 6:32 pm

И на мен ми писна. Макар да съм фенка и на двете,мога да кажа само че винаги изкарват Майли най-разголената, най-лошата и т.н. МАЙЛИ Е СЕКСИ!
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/
mellu
Нов
mellu

Брой мнения : 24
Точки. : 24418
Местожителство : Добрич

ПисанеЗаглавие: Re: Майли отново излезе ЛОШАТА!    Майли отново излезе ЛОШАТА!  EmptyСъб Авг 20, 2011 11:11 pm

Според мен Майли се облича така, защото докато играеше "Хана Монтана" все обличаше някак си по-детски дрехи. Песните, които пееше също бяха такива и почти всичките и фенове бяха не повече от 11 годишни. По този начин вероятно очаква да излезе от това лице и успява. В момента феновете й са основно тинейджъри и хора над 20 години. Огромна разлика от преди. Аз не виждам нищо лошо в това, че се облича така. Какво като носи бодита на концертите си и танцува малко по провокативни танци? На 18 е. Разбирам да е на 16, но съвсем не е така. Бионсе също съм я виждала да носи такива дрехи, както и други певици. Но те са светици. А Майли си е Майли и щом е облякла тези дрехи и танцува така, значи вече е "идиотка". А и ми писна да сравняват двете. Все едно да сравняваш черно и бяло. Напълно противоположни. Селена си остана мила и добричка Майли стана малко по-"зряла". Точка!
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/
-GypsyHeart
Луд фен
Луд фен
-GypsyHeart

Брой мнения : 399
Точки. : 26049

ПисанеЗаглавие: Re: Майли отново излезе ЛОШАТА!    Майли отново излезе ЛОШАТА!  EmptyСъб Авг 20, 2011 11:24 pm

mellu написа:
Според мен Майли се облича така, защото докато играеше "Хана Монтана" все обличаше някак си по-детски дрехи. Песните, които пееше също бяха такива и почти всичките и фенове бяха не повече от 11 годишни. По този начин вероятно очаква да излезе от това лице и успява. В момента феновете й са основно тинейджъри и хора над 20 години. Огромна разлика от преди. Аз не виждам нищо лошо в това, че се облича така. Какво като носи бодита на концертите си и танцува малко по провокативни танци? На 18 е. Разбирам да е на 16, но съвсем не е така. Бионсе също съм я виждала да носи такива дрехи, както и други певици. Но те са светици. А Майли си е Майли и щом е облякла тези дрехи и танцува така, значи вече е "идиотка". А и ми писна да сравняват двете. Все едно да сравняваш черно и бяло. Напълно противоположни. Селена си остана мила и добричка Майли стана малко по-"зряла". Точка!

Съгласна съм!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Майли отново излезе ЛОШАТА!    Майли отново излезе ЛОШАТА!  Empty

Майли отново излезе ЛОШАТА!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли е отново в Twitter!
» Майли и Лиъм са отново заедно?
» Майли Сайръс излезе с Ник Джонас и Лиам Хемсуърт в една седмица!
» Излезе албум на Аврил
» Стана ясно кога ще излезе последната част на „Здрач”

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Майли Сайръс / Miley Cyrus :: Дискусии и новини / Discussions and news :: Новини/News-
Идете на: