- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30055 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Селена говори за това,какво да очакват от нея на EMA's. Нед Окт 16, 2011 3:03 am | |
| Холивудски репортер зададе няколко въпроса на Сел относно как ще се представи на тазгодишните награди EMA.
Репортер:Какво е чувството,да си домакин на наградите EMA.?Тази година шоуто трябва да бъде различно. Сел:Аз наистина очаквам с нетърпение да го направя.Ще бъде наистина забавно да водя наградите и да пея на тях.Това е много важно за мен и бандата ми.Мисля,че ще е добре,че и моите фенове ще са сред публиката и съответно ще е по-щуро. Репортер:Как се готвиш за Белфаст? Сел:Правим куп творчески неща в момента.Аз всъщност съм на турне сега (в Канада),но като пристигна в Ирландия ще правя и там доста репетиции.За първи път ще бъда в Белфаст и съм много развълнувана. Репортер:Ти се справи невероятно на пре-шоуто на VMA's през август.Как се чувстваш? Сел:И за това доста репетирах,но в крайна сметка се получи.Беше добър момент. Репортер:Какво трябва да очакват феновете от шоуто тази година? Сел:Ами сега пуснахме промото на което съм с две лица.Просто мисля,че ще бъде забавно,и хората няма да са ме виждали така преди. Репортер:На какъв стил ще заложиш? Сел:Ами първо ще има 5 часа монтаж . Ще сменям различни тоалети,аз обичам модата и ще заложа на нея,както винаги. Репортер:Кой очакваш с нетърпение да видиш да пее на наградите? Сел:Първо искам всичко да се получи,но най-много искам да видя Coldplay,най-много очаквам от тях. Репортер:Ще бъдеш ли нервна на шоуто? Сел:О,да.Аз определено съм нервна. | |
|