Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song”

Go down 
АвторСъобщение
~lifeforthemoment
Админ
Админ
~lifeforthemoment

Брой мнения : 1222
Точки. : 30086
Местожителство : Пазарджик

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song” Empty
ПисанеЗаглавие: Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song”   Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song” EmptyПон Апр 05, 2010 1:27 am

Преди няколко дни Майли Сайръс беше видяна на премиерата на филма “The Last Song” в Холивуд.
При пристигането си в Арк Лайт Холивуд Тиътър звездата от “Хана Монтана” беше придружена от гаджето си от филма и реалния живот Лиам Хемсуърт.Майли каза на пресата, че не може да повярва колко различни са били с Лиам, когато са се срещнали за първи път. “ Той е австралийски сърфист, висок 1.90 м, а аз съм от Тенеси, висока съм 1.60 м и не можех да сърфирам, дори и ако някой ми предложеше 10 милиона долара, така че бяхте коренно различни.”“Но аз отидох в Австралия, за да посетя него и семейството му и си каза: ‘Боже, тук е като в Нашвил.’ Имаше крави навсякъде. Мислих си как може той да е от другия край на планетата и света му изглежда точно като моя?”
Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song” Miley-cyrus-last-song-liam-la
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/forum.htm

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт на премиерата на филма “The Last Song”
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли Сайръс проговаря за връзката си с Лиам Хемсуърт
» Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се връщат от почивка
» Майли Сайръс обича позитивизма на Лиам Хемсуърт
» Майли Сайръс излезе с Ник Джонас и Лиам Хемсуърт в една седмица!
» Майли плащала на свой колега, за да разбере дали Лиам Хемсуърт я харесва

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Майли Сайръс / Miley Cyrus :: Дискусии и новини / Discussions and news :: Новини/News-
Идете на: