Актрисата, която удовлетвори австралийския комат на снимачната площадка за техния нов филм, Последният Song ' е често попитан от изпълнителя за да изпее нейните сингли хитове докато той тренира в гимнастическия салон.
Дискутирам Това дали той слуша нейната музика докато той се упражнява, каза Liam:"тя ще го направи промъква се там от време на време. Изкачването ' е добро или 'партийно в САЩ. 'дори по-добър, аз просто ще я карам да пее според мен докато аз се развивам добре!"Докато 20-годишната звезда използва сърфинг, обучение за тежест и бокс да задържи стойте, singer-a .Докато 20-годишната звезда използва сърфинг, тежест -тренирайки и боксирайки се за да поддържа начин на стоене, singer - И - Актриса"медът" предпочита да танцува.Той обясни за народ. com: тя прави на немалко за танцуване така, което е нейната тренировка,. Аз не можех да информирам понеже нея танцува защото тя е свръх-гъвкава и тя хвърля нагоре нейните крака нагоре около нейната глава и нещо така."
По - рано тази седмица то разкрито на мед беше и джапало беше навън и купи нейната първа къща.Докато тя е заета украсявайки щедрата сграда, плановете от Liam