Миналата седмица Майли презентира новия клип към песента си I Can't Be Tamed". Както се очакваше, отзивите бяха доста противоречиви. Някои бяха положителни, други отбелязаха приликата на Сайръс с ранната Бритни и заявиха, че „прекалено рано Майли иска да се покаже като по-възрастна и секси". Така или иначе обаче, самата певица е доволна от крайния резултат. Родителите й - също.
Във видеото изглежда, че Майли е сериозно решена към преход в света на възрастните. Тя твърди, че всички идеи в клипа са нейни и не се е вслушвала в ничии съвети.
„Майка ми беше на снимачната площадка и наблюдаваше процеса на работа - споделя Майли в интервю за MTV. - Татко в началото се притесняваше за крайния резултат. Струваше му се, че нещо не е наред, но когато видя какво се е получило, остана много доволен. Каза, че се гордее с мен."
Майли смята, че клипът й е уникален и твърди, че той отразява промените, които настъпват при нея в последно време. Сайръс твърди, че ще продължава да се занимава с музика. „Феновете ми могат да очакват още много нови песни", обещава звездата.