Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен”

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~нєℓυнα
Админ
Админ
~нєℓυнα

Брой мнения : 427
Точки. : 27831
Местожителство : Тополовград

Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен” Empty
ПисанеЗаглавие: Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен”   Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен” EmptyСря Май 12, 2010 3:56 am

Миналата седмица Майли презентира новия клип към песента си I Can't Be Tamed". Както се очакваше, отзивите бяха доста противоречиви. Някои бяха положителни, други отбелязаха приликата на Сайръс с ранната Бритни и заявиха, че „прекалено рано Майли иска да се покаже като по-възрастна и секси". Така или иначе обаче, самата певица е доволна от крайния резултат. Родителите й - също.

Във видеото изглежда, че Майли е сериозно решена към преход в света на възрастните. Тя твърди, че всички идеи в клипа са нейни и не се е вслушвала в ничии съвети.

„Майка ми беше на снимачната площадка и наблюдаваше процеса на работа - споделя Майли в интервю за MTV. - Татко в началото се притесняваше за крайния резултат. Струваше му се, че нещо не е наред, но когато видя какво се е получило, остана много доволен. Каза, че се гордее с мен."

Майли смята, че клипът й е уникален и твърди, че той отразява промените, които настъпват при нея в последно време. Сайръс твърди, че ще продължава да се занимава с музика. „Феновете ми могат да очакват още много нови песни", обещава звездата.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен” Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен”   Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен” EmptyНед Мар 20, 2011 12:48 am

Майли много добре се справи с песента и заслужава наистина похвалата от баща си. Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен” 11911
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен”
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли Сайръс порасна
» Майли Сайръс в нов романс?
» Майли Сайръс не е сгодена
» Майли Сайръс в Северен Холивуд
»  Майли Сайръс порасна

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Майли Сайръс / Miley Cyrus :: Дискусии и новини / Discussions and news :: Новини/News-
Идете на: