Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Роналдо нарекъл сина си Кристиано

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~lifeforthemoment
Админ
Админ
~lifeforthemoment

Брой мнения : 1222
Точки. : 30086
Местожителство : Пазарджик

Роналдо нарекъл сина си Кристиано Empty
ПисанеЗаглавие: Роналдо нарекъл сина си Кристиано   Роналдо нарекъл сина си Кристиано EmptyСъб Юли 10, 2010 9:02 am

Роналдо нарекъл сина си Кристиано Image_537943_2

Кристиано Роналдо решил да нарече сина си на себе си. Това споделило семейството му. Футболната звезда внимателно избрала сурогатната майка, която роди детето му, за да бъде наследникът му точно негово копие. Говори се, че дал 10 млн. на жената, която износи малкия Кристиано. Той я бил избрал след две посещения при ин витро специалисти във Флорида миналото лято.

В момента Роналдо е на почивка в Америка заедно с приятелката си - руския модел Ирина Шаяк. Той оставил детето на сестра си и майка си. Двойката се усамотила във вила под наем.

„Бебето се чувства много добре. Грижим се за него откакто Кристиано замина. Момченцето се казва също като татко си. Кристиано избра името, но ние го харесваме. Прилича на него и на мен. Има същите очи", сподели сестрата на футболиста Катя.
„Много хора смятат, че е странно. Ние - не. Ние сме щастливи от това, което направи той", добавя още тя. Хлапето се родило 4 кг и 300 грама.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/forum.htm
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Роналдо нарекъл сина си Кристиано   Роналдо нарекъл сина си Кристиано EmptyВто Яну 18, 2011 2:36 am

Адашчета..
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Роналдо нарекъл сина си Кристиано   Роналдо нарекъл сина си Кристиано EmptyВто Яну 18, 2011 2:37 am

Адашчета..
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Роналдо нарекъл сина си Кристиано   Роналдо нарекъл сина си Кристиано Empty

Роналдо нарекъл сина си Кристиано
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Меган Фокс и Кристиано Роналдо се събличат за Армани

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: