~lifeforthemoment Админ
Брой мнения : 1222 Точки. : 30086 Join date : 31.03.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Джъстин Бийбър остана без награда Съб Юли 10, 2010 9:14 am | |
| Доста фенове бяха изненадани, когато канадската поп сензация Джъстин Бийбър беше номиниран за наградите на BET телевизия. Самият изпълнител също. На церемонията в неделя младокът дори не се появи. Причината - концерт по същото време на момчето, накарало света да говори за него. Но за да не разочарова почитателите си, Джъстин написа в Туитър: „Пътувам за Милуоки, Ще бъде грандиозно... 22 000 души са си купили билети. Липсвате ми всички в Лос Анжелис и тези които ще бъдете на наградите BET. Искам да кажа, че бих присъствал на церемонията, но този мой концерт беше настрочен още преди да бъда номиниран. Не мога да си позволя да отменя концерт и да разочаровам почитателите си. Но ми се ще да съм на наградите, закото съм поласкан, че телевизията ме е избрала. Истината е, че никой не очакваше бялото момче от Канада да бъде номинирано за „черните" награди. Но както знаем музиката е сляпа. Защото тя е универсален език, който не прави разлика между етнос, пол и раса. Затова благодаря от сърце за номинациите." За щастие на канадците, суперзвездата им Дрейк успя дасе сдобие с няколко награди. Бийбър беше номиниран в категорията „За най-добър нов артист", но загуби от изгряващата рап звезда Ники Минай. | |
|
- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър остана без награда Вто Яну 18, 2011 12:11 am | |
| | |
|
fatmenceto1 Нов
Брой мнения : 49 Точки. : 24445 Join date : 24.07.2011 Age : 30 Местожителство : лос анджелис
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър остана без награда Нед Юли 24, 2011 11:41 pm | |
| ha ha bravo na nego | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джъстин Бийбър остана без награда | |
| |
|