Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~lifeforthemoment
Админ
Админ
~lifeforthemoment

Брой мнения : 1222
Точки. : 30091
Местожителство : Пазарджик

Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд Empty
ПисанеЗаглавие: Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд   Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд EmptyСъб Юли 10, 2010 9:28 am

Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд Image_516087_2

Всеизвестно е, че обитателите на Меката на киното са свикнали да се глезкат с луксозните неща, които им предоставя живота. Много малко от холивудските актьори са без предпочитания и са неглиже в избора си на хотели или на затънтени, но екзотични курорти, отредени за ваканциите им. Свикнали на скъп блясък и шумотевица около особите им, е трудно да се повярва, че все още е останала някоя бяла врана от тях. В ролята на такава влиза „лошият" вампир от „Дневниците на вампира". Сериалът, който се оказа златната кокошка за изминалия сезон на американската телевизия CW. На Иън Съмерхолдер му се наложило да спи в колата, която бил наел, докато бил в родния си щат Луизиана. Причината - никакви свободни места в местните хотели. Преди няколко дни там се преобърна танкер на голяма петролна компания и напливът от хора, дошли да озаптят тази екологична катастрофа, е огромен. Актьорът, за който се понесоха слухове, че си е станал близък с канадката от български произход - Нина Добрев, бил потресен от липсата на холивудско присъствие в региона. „Това бедствие много ми напомня за трагедията от 11 септември. Наблюдавам как умират пеликани и знам, че, за да бъде овладяна тази ситуация, ще трябват пари. Аз съм част от една индустрия, която има възможности и силно влияние върху хората, така че колегите ми е редно да се включат в тази спасителна мисия". Иън е член на St. Tammany's Humane Society - местен приют за животни. Най-новата цел на фондацията е да спасят колкото се може повече пеликани, пострадали от петролния разлив.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/forum.htm
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30065
Местожителство : Варна

Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд   Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд EmptyВто Яну 18, 2011 9:28 pm

Леле!!
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Иън Съмерхолдер „потресен” от безгрижието на Холивуд
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Топ 10 най-богати тийнове в Холивуд
» Селена и Лейтън – новите най-добри приятелки в Холивуд
» Гъстата брада - последният хит на Холивуд
» Кристен Стюарт стана звезда на Холивуд