~lifeforthemoment Админ
Брой мнения : 1222 Точки. : 30096 Join date : 31.03.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Робърт смята, че ще умре на 30 Съб Юли 10, 2010 9:30 am | |
| Роби, който е на върха на вълната с участията си в медиите, не престава да излиза с абсурдни признания. Сега любимецът на момичетата блесна с още едно странно изказване. „Мислех си, че ако ти се случат толкова много хубави неща за толкова кратко време, значи ще умреш на 30 - изстреля в интервю в понеделник красавецът. - Аз не съм мислел, че всичко това може да ми се случи на мен, така че вероятно ще умра на 30. Всъщност Господ е казал: „Не трябва да искаш прекалено много". 24-годишният актьор обяснява така усещането си, че заради всички супер хубави неща, които са му се случили през последните месеци, е вероятно да се прости с живота още на 30. Странно за момче, което не взима наркотици и е на върха на кариерата си... Ех, този британски хумор. Все пак Робърт не иска наистина да умира, защото се наслаждава на всеки миг от известността си, а и много се радва, че звездите от „Здрач" имат супер готини отношения по между си. „Всички някак се напасваме и се подкрепяме... Все още сме млади и никой не се опитва да действа за гърба на другия - казва Паинсън и през смях добавя - Пък и имаме да снимаме още два филма." | |
|
- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30070 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Робърт смята, че ще умре на 30 Вто Яну 18, 2011 9:27 pm | |
| Още е млад за умирана ;дд! | |
|