Майли Сайръс пак има странни желания. Звездата казва, че предпочита да се среща с най-добрия си приятел, който е гей, вместо с австралийския си приятел Лиам Хемсуърт, с който клюките наскоро я разделиха.
Разделени или не, как ли се чувства Лиам след такова признание? В едно от последние си интервюта Майли казва: „Вкусът на Лиам е малко странен. Имам проблем с хора, които носят шорти за сърф, когато не отиват на плажа. Той постоянно е с такива. Все пак аз не се разхождам наоколо по бански, колкото и да ви се иска... Той просто е в шортите си постоянно."
След това блондито допълва: „Най-добрият ми приятел е гей, което не ми помага, защото той е винаги добре облечен и супер секси. Тогава виждам гаджето си и като ги сравня... искам първия. Дори той да не ме харесва, аз го хаесвам.
Той е много по-готин и по-забавен от Лиам и иска да прави това, което и аз... Това е разликата. Когато се разхождаме из града заедно, хората сигурно си казват: „О, това момиче не знае, че приятелят й е гей!" А ние само си държим ръцете и това е всичко..."
Горката Майли! Но тя любовта не знае граници.