Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Новото горещо парче на Деми Ловато

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30055
Местожителство : Варна

Новото горещо парче на Деми Ловато Empty
ПисанеЗаглавие: Новото горещо парче на Деми Ловато   Новото горещо парче на Деми Ловато EmptyВто Яну 18, 2011 9:00 pm

Деми Ловато сподели в Twitter, че вече е готова с най-новата си композиция.
18-годишната старлетка на „Дисни Ченълс", която намери място и в музикалния бранш, написа в Интернет:

„Докато пишех тази песен, си мислих за това какво би им харесало на южноамериканските ми фенове...:) Тази песен е специално за вас, приятели."
В процеса на създаването на хита Деми е била обладана от испанско чувство за фиеста. "Дори имам текст на испански в песента."
Тя е инспирирана от човек, който срещнах, докато бях в Латинска Америка. Песента е базирана на истинска история и е много подобна на приказка.
Явно амплоато на принцеса много се е харесало на Деми. Тя заедно с най-добрата си приятелка Селена Гомес играха във филма „Програма за защита на принцеси".
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Новото горещо парче на Деми Ловато
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Деми Ловато се сгоди...
» Бременна ли е Деми Ловато ?
» Деми Ловато не ще да пее със Селена
» Бийбър и Деми Ловато са гаджета
» Деми Ловато събира пари за Япония