Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Тейлър Суифт смени Лотнър с ново гадже

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Тейлър Суифт смени Лотнър с ново гадже Empty
ПисанеЗаглавие: Тейлър Суифт смени Лотнър с ново гадже   Тейлър Суифт смени Лотнър с ново гадже EmptyВто Яну 18, 2011 9:16 pm

Певицата, която се срещаше с Джо Джонас, Кори Монтейн, а след това и с идола на милиони тийнейджърки Тейлър Лотнър, има ново гадже на име Тоби Хемингуей.
„Двамата са се срещнали на снимките на музикален клип, който скоро ще бъде готов. И почти веднага между тях пламнала искра - разказва приятел на Суифт. - Обаче те не бързат да превръщат връзката си в нещо сериозно. Романът им се развива постепенно."
Съвсем наскоро Тейлър заяви, че е прекалено заета и просто не й стига време да си хване гадже.
„Толкова много неща имам да свърша... Но самотата не ми е неприятна, това е моята зона на комфорт", разкри певицата през април в свое радиоинтервю.
Нямам проблем с това, че сега съм сама. Много от моите съученици сменят гаджетата като носни кърпички, само и само да не са сами. Мен не ме устройва подобно положение", каза тогава тя.
Очевидно Тоби Хемингуей е щастливо изключение от житейските правила на Суифт или просто поредната точка в деловия й график.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Тейлър Суифт смени Лотнър с ново гадже
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Тейлър Суифт си пада по Пол Макартни
» Майли Сайръс има ново гадже
» Кели Озбърн смени Тейлър Момсен
» Тейлър Лотнър се влюби до уши
» Тейлър Лотнър става комикс герой