Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Келън Лутц има проблеми със слуха

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30055
Местожителство : Варна

Келън Лутц има проблеми със слуха Empty
ПисанеЗаглавие: Келън Лутц има проблеми със слуха   Келън Лутц има проблеми със слуха EmptyЧет Яну 20, 2011 3:56 am

Келън Лутц има проблеми със слуха Image_559477_2

Според последните новини, актьорът и настоящ спортист Келън Лутц трудно успявал да чуе какво му казват феновете на Comic-Con в Сан-Диего.
Актьорът признава, че увредил слуха си по време на снимките на последния филм от вампирската сага „Здрач".
Келън казва още, че ушите му просто не издържат на едноседмичните рекламни турнета, свързани с презентацията на „Здрач" - крясъци, тълпи, силна музика. И добавя, че спешно се нуждае от лечение.
По-рано Лутц често е споменавал за минусите, съпътстващи славата. „Харесва ми да ходя на мачове на местния училищен отбор по футбол, но сега просто не мога да го правя", с известна доза съжаление в гласа отбелязва той.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Келън Лутц има проблеми със слуха
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Нина Добрев ще изиграе съпруга на Келън Лутц
» Въпроси и проблеми
» Новият и стил създава проблеми!
» Робърт Патинсън има проблеми с мисленето
» Деми Ловато има проблеми с дрогата и алкохола