Имаше доста критики отностно новия стил и имидж на Майли.Никой не прие на добре факта,че започна да ръсте и захвърли розовите си дрешки.Но също така никой не се постави на мястото й.Никой не си каза "Ами ако аз бях на нейно място?И ако целия Свят беше срещу нещата,които харесвам и нося?" Никой ама абсолютно никой на тази Вселена , Планета,ЗЕМЯ не би позволил да му казват какво да облича и носи.Вие бихте реагирали така: "Ми тфа ми харесва,тфа ще си нося",но никой не се замисли дали Майли няма същите чувства.За всички нейни фенове тя е просто робот,който трябва да е такъв,какъвто те си го представят.Да прави песни и филми,каквито определения фен харесва.А когато нещо не е по вкуса му той просто захвърля довчеращтната си идолка.Това е жестоко.Но знаете ли каква е поуката от цялата тази работа?Всъщност те са две:Майли е тийнейджърка както всички нас.Тя е човек,за бога!Има право на свое лично пространство.Хората още малко и в тоалетната ще влязат за да я снимат.А втората поука е,че разбрахме,че Майли не практикува работата си на актриса заради изгодата и феновете.На нея не и пречи да губи фенове всеки ден,заради това,че е себе си.Просто се чувства щастлива,когато пее или излиза на сцена.За разлика от много други звезди,точно това,че е натурална,истинска и естествена я отвея до това Световно ниво за по малко от месец.И всъщност Майли си остана същото момиче от Тенеси докато летеше с бясна скорост към славата. Ето защо,аз съм нейн фен!