Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Новият и стил създава проблеми!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
~нєℓυнα
Админ
Админ
~нєℓυнα

Брой мнения : 427
Точки. : 27826
Местожителство : Тополовград

Новият и стил създава проблеми! Empty
ПисанеЗаглавие: Новият и стил създава проблеми!   Новият и стил създава проблеми! EmptyСря Мар 31, 2010 7:57 pm

Имаше доста критики отностно новия стил и имидж на Майли.Никой не прие на добре факта,че започна да ръсте и захвърли розовите си дрешки.Но също така никой не се постави на мястото й.Никой не си каза "Ами ако аз бях на нейно място?И ако целия Свят беше срещу нещата,които харесвам и нося?" Никой ама абсолютно никой на тази Вселена , Планета,ЗЕМЯ не би позволил да му казват какво да облича и носи.Вие бихте реагирали така: "Ми тфа ми харесва,тфа ще си нося",но никой не се замисли дали Майли няма същите чувства.За всички нейни фенове тя е просто робот,който трябва да е такъв,какъвто те си го представят.Да прави песни и филми,каквито определения фен харесва.А когато нещо не е по вкуса му той просто захвърля довчеращтната си идолка.Това е жестоко.Но знаете ли каква е поуката от цялата тази работа?Всъщност те са две:Майли е тийнейджърка както всички нас.Тя е човек,за бога!Има право на свое лично пространство.Хората още малко и в тоалетната ще влязат за да я снимат.А втората поука е,че разбрахме,че Майли не практикува работата си на актриса заради изгодата и феновете.На нея не и пречи да губи фенове всеки ден,заради това,че е себе си.Просто се чувства щастлива,когато пее или излиза на сцена.За разлика от много други звезди,точно това,че е натурална,истинска и естествена я отвея до това Световно ниво за по малко от месец.И всъщност Майли си остана същото момиче от Тенеси докато летеше с бясна скорост към славата. Ето защо,аз съм нейн фен!
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net
No limit~
Нов
No limit~

Брой мнения : 75
Точки. : 26839

Новият и стил създава проблеми! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Новият и стил създава проблеми!   Новият и стил създава проблеми! EmptyНед Апр 04, 2010 12:32 am

Ами да създава, тя си го харесва и ще си го носи. На тях като не им харесва, да критикуват, сякаш техният стил е по-добър от нейният.. Всеки расте и променя своите вкусове, това, че тя е звезда, не я прави по-различна от нас!

Десси.
Върнете се в началото Go down

Новият и стил създава проблеми!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Стил на Селена
» Хана Монтана стил
» Въпроси и проблеми
» Келън Лутц има проблеми със слуха
» Робърт Патинсън има проблеми с мисленето

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Майли Сайръс / Miley Cyrus :: Дискусии и новини / Discussions and news :: Новини/News-
Идете на: