Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кристен иска да се омъжи

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Кристен иска да се омъжи Empty
ПисанеЗаглавие: Кристен иска да се омъжи   Кристен иска да се омъжи EmptyЧет Яну 20, 2011 4:11 am

Кристен иска да се омъжи Image_513596_2

Актрисата опроверга ширещите се напоследък слухове за нетрадиционната си сексуална информация.
Стюарт призна, че иска да се омъжи, а за пример й служат стабилните отношения на родителите й. Обаче в момента тя все още не е готова да мине под венчилото.
„Все още не съм готова да се омъжа, но съм израснала в голямо семейство и искам в бъдеще да имам такова", разказва тя. - Вярвам в брака. Вярвам в добрите партньорски отношения."
20-годишната звезда споделя също, че в детството й родителите й никога не са говорили с нея за секс, но сега тя вече „знае всичко" за него.
По думите на Стюарт, не са й били нужни разговори на тази тема, тъй като всичко се е случило с възрастта. А отношенията си със своя партньор от вампирската сага актрисата предпочита да не коментира. Което е нейно право.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Кристен иска да се омъжи
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Зак Ефрон иска да е горски
» Кой иска да е гадже на Джъстин Бийбър?
» Бийбър иска феновете в лилаво
» Патинсън иска секс със Стюарт
» Патинсън иска да стане наркоман

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: