- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30055 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк си видели чарковете Съб Яну 22, 2011 9:34 pm | |
|
Мила Кунис - бившата вече приятелка на Маколи Кълкин, разбуни духовете в Холивуд с интимната сцена между нея и Натали Портман в лентата „Черният лебед". Явно голотата на Кунис й отива, защото скоро ще видим доста по-голяма част от нейната плът да се търка в тази на Джъстин Тимбърлейк, който ще я ухажва под завивките в „Приятели с полза". Ето какво разказва актрисата, станала известна със сериала „Ах, 70-те":
„Имахме две седмици да снимаме секссцените. Джъстин беше чисто гол само с един чорап, който покриваше гениталиите му, а на мен ми бяха залепили пластири върху зърната и интимните ми части. С една дума - и двамата видяхме доста един от друг. В началото се чувствахме ужасно некомфортно, но на 14-ия ден вече нямахме никакви задръжки. В крайна сметка, когато подписваш договор за филм с такова заглавие си наясно с това, че ще има голи сцени. Слава Богу, екипът правеше всичко възможно, за да се чувстваме комфортно. Да не говорим, че Джъстин е страхотен джентълмен, в противен случай щеше да е още по-неловко на снимачната площадка." Премиерата на филма в България е на 9 септември 2011 година.
| |
|