Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30055
Местожителство : Варна

Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката Empty
ПисанеЗаглавие: Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката   Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката EmptyСъб Яну 22, 2011 9:38 pm

Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката Image_681141_2

Джъстин Тимбърлейк се сети, че е позанемарил малко музикалната си кариера и сега се е заел с поправянето на тази вреда.
29-годишният изпълнител сподели пред приятелката си - телевизионната дама Елън Деженерис, че има намерение да поработи в близко бъдеще върху нов албум. „Надявам се, че все още има надежда за моята музика. Истината е, че напоследък доста загърбих тази част от моята кариера, въпреки че не съм престанал да пея. Правя го, докато шофирам и под душа. Пея всеки ден."
През следващите няколко месеца се очакват премиерите на четири нови филми с участието на Джей Ти - „Мечето Йоги", „Лошият учител", „Приятели с бенефити" и „Сега".
„Аз съм мъж, а както знаете моят пол не може да прави две неща едновременно", шегува се приятелят на Джесика Бийл.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Джъстин Тимбърлейк не се е отказал от музиката
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се разделиха
» Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк си видели чарковете
» Музиката от филма
»  Джъстин Бийбър е българин ?!
» Тимбърлейк искал да зареже Джесика от две години