Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него Empty
ПисанеЗаглавие: Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него   Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него EmptyСъб Яну 22, 2011 9:47 pm

Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него Image_662933_2

Джъстин Бийбър кара тийнейджърките да полудяват, но той не може да проумее защо се случва това. 16-годишният певец винаги е смятал, че не е готин.
„Не мисля, че съм готин. Какво готино има в това да си като обсебен. Тези момичетата плачат - не мога да го повярвам. Доста е задължаващо, но това е твърде лудо за мен", казва той. Въпреки това Бийбър има нужда от феновете си - именно заради тях скоро той ще издаде автобиографията си First Step 2 Forever.
Когато го питат защо толкова млад издава такава книга, той казва, че иска хората за чуят неговите думи и да го разберат. Той казва, че феновете му ще се изненадат колко забавна ще е историята в нея. Освен това певецът ще включи и много неща, които не са известни за него.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Джъстин Бийбър се чудел защо момичетата плачат за него
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джъстин Бийбър: Обичам момичетата да ме преследват!
» Лак за нокти „Джъстин Бийбър”
»  Джъстин Бийбър е българин ?!
» Кой иска да е гадже на Джъстин Бийбър?
» Джъстин Бийбър сваля Майли Сайръс

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: