- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Джъстин Бийбър: Обичам момичетата да ме преследват! Сря Яну 26, 2011 4:01 am | |
| Кога порасна, кога пропя и кога започна да разбира от любовни игри момчето, станало сензация в световната поп музика?Канадският Джъстин Тимбърлейк бяга като дявол от тамян, преследван от тълпа фенки към кола, която го чака. Това е сюжетът на новото промо за видео наградите на MTV. 16-годишното приятелче на Селена Гомес и Майли Сайръс сподели пред музикалната телевизия детайли от снимките. „Историята във видеото е доста близка до историята на Бийтълс. Има момичета, които ме преследват, а аз бягам истерично. Всичко мина доста гладко. Всъщност ми хареса да бъда преследван от момичета. Почувствах се толкова добре."Най-любимите моменти на Джъстин от досегашните церемонии на MTV Video Music Awards са всички изпълнения на Еминем. „Аз съм голям негов фен. Не пропускам нищо, което е свързано с него."Явно и новите идоли си имат свои собствени такива. Пък били те и по-зрели житейски. | |
|