- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Селена Гомес си загуби гласа Сря Яну 26, 2011 4:02 am | |
| Селена Гомес, която току-що навърши 18 години, се отби снощи да си „побъбри" с приказливия си приятел - водещия на Lopez Tonight Джордж Лопес.Само че това не беше обикновено интервю. Старлетката, която рано вчера си загуби гласа, използваше услугата на машина, която моделира човешки глас, за да отговаря на въпросите на латиноамериканския си телевизионен домакин. В „разговора" тя сподели, че партито по случай рождения й ден е било „суперяко". Дори членовете на нейната банда я поздравили с парче на Бекстрийт Бойс. Двамата отвориха приказка и за един от най-близките авери на Селена - поп сензацията Джъстин Бийбър. Селена с помощта на Динавокс - говорящата машинария, разказа за това, че обичала да дразни Бийбър заради ниския му все още ръст. На съвместния им концерт преди известно време канадецът помолил актрисата от „Магьосници от Уйвърли Плейс" да си свали токчетата, защото до нея изглеждал още по-незабележимо. "Казах му, че няма да си събуя обувките. Ти си нисък, преглътни го." След, което допълни, че от тогава до сега любимецът на милиони тийнове по света е успял да се извиси малко. Селена обеща, че проблематиката с гласа си й е временно явление и покани всички от ефира да гледат нейния пръв кино филм „Рамона и Бийзъс". | |
|
~lifeforthemoment Админ
Брой мнения : 1222 Точки. : 30086 Join date : 31.03.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Селена Гомес си загуби гласа Чет Яну 27, 2011 3:00 am | |
| Това е доста стара 'новина' но интервюто ме разби! | |
|
~нєℓυнα Админ
Брой мнения : 427 Точки. : 27831 Join date : 31.03.2010 Age : 26 Местожителство : Тополовград
| Заглавие: Re: Селена Гомес си загуби гласа Пет Яну 28, 2011 5:17 am | |
| Да,доста стара е някаде от лятото мисля,че беше.Но наистина интервюто просто и мен ме разби. ;д | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Селена Гомес си загуби гласа | |
| |
|