Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Селена Гомес се среща със... себе си

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30080
Местожителство : Варна

Селена Гомес се среща със... себе си Empty
ПисанеЗаглавие: Селена Гомес се среща със... себе си   Селена Гомес се среща със... себе си EmptyСря Яну 26, 2011 4:03 am

Селена Гомес се среща със... себе си Image_497879_2

Селена Гомес е страшно благодарна на майка си и доведения си баща за помощта, която й оказват при вземането на решения. „Животът с мама и Браян ми помага да стъпя здраво на земята и да гледат реално на случващото се", призна певицата в разговор с кореспондент на Daily Mail.
Тийнейджърката живее в дома на родителите си в Лос Анджелис, който тя описва като „типичен дом в стила на щата Кънектикът". Освен майка й и доведения й баща Браян, къщата обитават и петте кучета на певицата.
„Консултирам се с тях по всички въпроси, още повече, че майка ми е и мой мениджър. Тя е човек, който ме обича и иска най-доброто за мен", разказва Селена.
Наскоро Гомес призна, че се радва, задето е скъсала с Ник Джонас от групата Jonas Brothers. Сега тя може да се съсредоточи върху това, което за нея е най-важно - музикалното й творчество.
Аз съм сама и сама си определям срещи - шегува се Селена. - Мисля, че ако не обичаме сами себе си, никой няма да ни обича", философства младата звезда.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Селена Гомес се среща със... себе си
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Селена Гомес влюбена в Патинсън
» Селена Гомес отлетя за Лондон
» Селена Гомес си загуби гласа
» Заплашват Селена Гомес с убийство
» От коя приказка изскочи Селена Гомес