Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Селена и Майли не въздишат по „Новолуние”

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30065
Местожителство : Варна

Селена и Майли не въздишат по „Новолуние” Empty
ПисанеЗаглавие: Селена и Майли не въздишат по „Новолуние”   Селена и Майли не въздишат по „Новолуние” EmptyСря Яну 26, 2011 4:04 am

Селена и Майли не въздишат по „Новолуние” Image_293268_2

„Не съм

гледала нито "Здрач", нито "Новолуние", отсича в телевизионно интервю Селена Гомес. Съжалявам, кофти е, нищо че съм тийнейджърка!!”
Всеки би си помисли, че 17-годишната певица и актриса не си пада по вампирската сага "Здрач" заради бившето си гадже Тейлър Лаутнър. За първи път двамата бяха засечени да движат заедно като влюбени през април във Ванкувър, но се разделиха през юни.Тя обаче не храни лоши чувства към Тейлър, за което говори, че ако трябвало да избира от кой „отбор” да е, ще предпочете този на Джейкъб, т.н. на Лаутнър.
Селена не е единствената прочута тийнейджърка, която не е фенка на „Здрач”. 16-годишната Майли Сайръс също не проявява интерес. „Не съм гледала филмите, нито възнамерявам да ги гледам, заяви тя по радиостанция в Кливлънд, Охайо. Не вярвам в подобни неща. Не обичам вампирите. Не искам да имам нищо общо с тях. Изобщо не ми харесват.”
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Селена и Майли не въздишат по „Новолуние”
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли или Селена
» Селена Гомез: Майли Сайръс е готова да се махне от “Хана Монтана”
» От коя приказка изскочи Селена Гомес
» Стил на Селена
» Селена ще играе Снежанка в нов филм