- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30065 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Селена и Майли не въздишат по „Новолуние” Сря Яну 26, 2011 4:04 am | |
| „Не съм гледала нито "Здрач", нито "Новолуние", отсича в телевизионно интервю Селена Гомес. Съжалявам, кофти е, нищо че съм тийнейджърка!!” Всеки би си помисли, че 17-годишната певица и актриса не си пада по вампирската сага "Здрач" заради бившето си гадже Тейлър Лаутнър. За първи път двамата бяха засечени да движат заедно като влюбени през април във Ванкувър, но се разделиха през юни.Тя обаче не храни лоши чувства към Тейлър, за което говори, че ако трябвало да избира от кой „отбор” да е, ще предпочете този на Джейкъб, т.н. на Лаутнър. Селена не е единствената прочута тийнейджърка, която не е фенка на „Здрач”. 16-годишната Майли Сайръс също не проявява интерес. „Не съм гледала филмите, нито възнамерявам да ги гледам, заяви тя по радиостанция в Кливлънд, Охайо. Не вярвам в подобни неща. Не обичам вампирите. Не искам да имам нищо общо с тях. Изобщо не ми харесват.” | |
|