- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Рийз Уидърспун не се плаши от старостта Сря Яну 26, 2011 4:06 am | |
| В откровено интервю носителката на "Оскар" Рийз Уидърспуун споделя вижданията си за остаряването, за кариерата си и за нейните деца.За това, че се чувства по-секси с годините: "Мисля, че една жена, която остарява, се чувства много по-уверена в нейната сексуалност. Не се чувствам заплашена от възрастта, но не съм и особен неин фен. В крайна сметка сексуалността и женствеността са натрупване на житейска възраст и комфорт, който чувстваш в собствената си кожа. Чувствам се по-добре, отколкото когато бях в 20-те си години. Станала съм поспокойна, знам коя съм. И като резултат от това се чувствам много по-секси." За жените в Холивуд: "Винаги ще има някоя по-млада и по-секси от мен. Затова обичам да казвам напоследък: „На чувството за хумор никога не му пада цената." Дали иска да има още деца: "Много бих искала. Децата са най-добрата част от моя ден. Аз не се събуждам с мисълта за това да правя филми. Събуждам се, за да бъде със семейството си." За нейния живот:"Аз съм голяма късметлийка. Има много любов в моя живот. Имам страхотни приятели. Имам две страхотни деца, на които всяка неделя правя палачинки. Аз съм наистина благословена." За романтичните комедии, в които се снима: "Обичам романтичните комедии. Мога да ги гледам непрекъснато. Обичам всичките актриси, които се снимат в такива филми. обожавам Дженифър Анистън, Дженифър Гарнър и Кейти Хейгъл. Освен това този жанр задава въпроси, които се отнасят до универсални житейски въпроси, които ги има и в мъжкия, и в женския светове." Преди една година Рийз скъса с Джейк Гиленхал, който й предложи брак, но тя отхвърли категорично. Сега актьорът от „Планината Броукбек" е гадже на кънтри певицата Тейлър Суифт. | |
|