Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Рийз Уидърспун не се плаши от старостта

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Рийз Уидърспун не се плаши от старостта Empty
ПисанеЗаглавие: Рийз Уидърспун не се плаши от старостта   Рийз Уидърспун не се плаши от старостта EmptyСря Яну 26, 2011 4:06 am

Рийз Уидърспун не се плаши от старостта Image_694105_2

В откровено интервю носителката на "Оскар" Рийз Уидърспуун споделя вижданията си за остаряването, за кариерата си и за нейните деца.
За това, че се чувства по-секси с годините: исля, че една жена, която остарява, се чувства много по-уверена в нейната сексуалност. Не се чувствам заплашена от възрастта, но не съм и особен неин фен. В крайна сметка сексуалността и женствеността са натрупване на житейска възраст и комфорт, който чувстваш в собствената си кожа. Чувствам се по-добре, отколкото когато бях в 20-те си години. Станала съм поспокойна, знам коя съм. И като резултат от това се чувствам много по-секси."
За жените в Холивуд: "Винаги ще има някоя по-млада и по-секси от мен. Затова обичам да казвам напоследък: „На чувството за хумор никога не му пада цената."
Дали иска да има още деца: "Много бих искала. Децата са най-добрата част от моя ден. Аз не се събуждам с мисълта за това да правя филми. Събуждам се, за да бъде със семейството си."
За нейния живот:"Аз съм голяма късметлийка. Има много любов в моя живот. Имам страхотни приятели. Имам две страхотни деца, на които всяка неделя правя палачинки. Аз съм наистина благословена."
За романтичните комедии, в които се снима: "Обичам романтичните комедии. Мога да ги гледам непрекъснато. Обичам всичките актриси, които се снимат в такива филми. обожавам Дженифър Анистън, Дженифър Гарнър и Кейти Хейгъл. Освен това този жанр задава въпроси, които се отнасят до универсални житейски въпроси, които ги има и в мъжкия, и в женския светове."
Преди една година Рийз скъса с Джейк Гиленхал, който й предложи брак, но тя отхвърли категорично. Сега актьорът от „Планината Броукбек" е гадже на кънтри певицата Тейлър Суифт.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Рийз Уидърспун не се плаши от старостта
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Шок! Грозна артистка плаши 2 милиона за 9 минути

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Свободно време / Free time :: Новини / News-
Идете на: