Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Адриана Лима мечтае за три деца

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30065
Местожителство : Варна

Адриана Лима мечтае за три деца  Empty
ПисанеЗаглавие: Адриана Лима мечтае за три деца    Адриана Лима мечтае за три деца  EmptyСря Яну 26, 2011 4:31 am

Адриана Лима, която е съпруга на баскетболиста Марко Ярич, призна пред списание „Фимейл Фърст" ,че иска поне три деца. Миналата година ослепителната дама ощастливи играча от НБА с момиченце, кръстено Валентина.

„Горещо се надявам да имам поне още едно момченце, а ако е рекъл Бог, може и две", казва още Адриана. Тя е ревностна католичка. За нея ролята на майката при възпитанието на децата е огромна. Адриана е категорична, че ако трябва да избира между подиума и грижите за деца, то второто ще е първостепенно.

„Не искам да съм от тези майки, които се грижат за децата си само дистанционно", отсича красавицата. Тя дори смята, ако домочадието є се увеличи, да направи специален график за децата си кога да гледат телевизия. И много се чуди дали да им разрешава компютри и интернет. „Защото това са неща, които носят на хората само беди", категорична е вярващата Лима.
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Адриана Лима мечтае за три деца
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Стихчета за деца
» Патинсън мечтае за двойник
» За какъв мъж мечтае Ашли Грийн
» Майли Сайръс мечтае за огромни гърди

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите