Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“

Go down 
АвторСъобщение
~lifeforthemoment
Админ
Админ
~lifeforthemoment

Брой мнения : 1222
Точки. : 30086
Местожителство : Пазарджик

Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“ Empty
ПисанеЗаглавие: Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“   Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“ EmptyПон Апр 05, 2010 1:50 am

Звездата от филма “The Last Song” каза пред радио KIIS във Феникс, че е “супер развълнувана” за премиерата на филма.“Надявам се, че за първи път хората ще ме приемат сериозно”, каза тя. “Ако ли не, готова съм за всичко, което може да се случи. Толкова много се вълнувам – никой не може да ми отнеме това чувство.”Майли Сайръс добави, че се опитва да не се разстройва много от критиките по неин адрес.“Може и да не съм най-добрата певица на света, но не пея на плейбек”, обясни тя. “Аз съм честна. Честна съм и в актьорската игра – ще избирам роли, които харесвам. Правя каквото ми харесва. Хората, които ме критикуват вероятно не правят така и затова се заяждат с мен. Аз искам да им кажа: „Намерете си някакво хоби!“.Преди време Сайръс каза, че ролята й във филма “The Last Song”е нейния“момент на голям успех”.
Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“ Miley-cyrus-23-222x300
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/forum.htm

Майли Сайръс: „Аз съм честен изпълнител“
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Майли Сайръс порасна
» Майли Сайръс в нов романс?
» Майли Сайръс не е сгодена
» Майли Сайръс: „Татко се гордее с мен”
»  Майли Сайръс порасна

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Miley Cyrus BG forum  :: Майли Сайръс / Miley Cyrus :: Дискусии и новини / Discussions and news :: Новини/News-
Идете на: