~lifeforthemoment Админ
Брой мнения : 1222 Точки. : 30086 Join date : 31.03.2010 Age : 28 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Кристен – жената-котка Съб Юли 10, 2010 9:26 am | |
| Кристен Стюърт и Тейлър Лотнър се появиха в целия си блясък на пресконференцията в Рим, промотираща третата част от „Здрач" сагата. 20-годишната непотвърдена изгора на Робърт Патинсън и 18-годишният му съперник за сърцето на Бела продължават международната си рекламна обиколка. На 21 юни Стюърт и Джейкъб ще спрат за кратко в Стокхолм. Останалите от актьорския състав ще посетят розината на тореадорите другата седмица със същата промо мисия. Наскоро Кристен сподели в интервю, че в личния си живот е досадно скучна. „Обичам да си вися вкъщи и да се забавлявам с котката си. Луда съм по тези животни и съм сигурна, че след няколко години ще съм типичната откачалка, заобиколена от цяло котило". Не е новина, че Кристен е известна с това, че винаги изтърсва по някоя странна реплика. Добре дошло за пресата, която след това пресата да прави дисекция на психичното й здраве. Но кой може да се разсърди на девойката, чакана от Едуард през вековете . | |
|
- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| |