- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Орландо Блум взема $ 1 млн. за 2 минути Вто Яну 18, 2011 2:28 am | |
| Един милион долара за двеминутна филмова сцена - не е зле. Особено за британския актьор Орландо Блум, чиито харчове ще стават все по-големи, след като преди седмица стана за първи път баща, съобщават от в. Труд, цитирайки в. "Сън". Мечтаният за мнозина хонорар Блум ще вземе за участието си в приключенския филм "Хобит. Част 1". Той ще изпълни ролята на предводителя на елфите Леголас от трилогията "Властелинът на пръстените". Питър Джаксън, който освен режисьор е сценарист и продуцент, заяви, че снимките ще започнат през февруари. Филмът ще бъде заснет в 3D формат и ще бъде разделен на две части. В средата на декември президентът на студиото New Line Cinema - Тоби Емерих, заяви, че актьорите Кейт Бланшет, Кен Стот, Силвестър Маккой и Микаел Персбранд ще участват в дългоочакваната филмова адаптация на популярния роман на писателя Джон Роналд Руел Толкин. Малко по-късно бе съобщено, че и Орландо Блум ще се снима в лентата. Действието на "Хобит" ще се развива в Средната земя, в същия свят, описан в изключително успешната филмова трилогия. Блум и неговата съпруга - супермоделът на Victoria's Secret австралийката Миранда Кер, все още не са избрали име на новороденото им момченце, разкри майката на Блум. "И двамата изключително много се вълнуват от случилото се. Аз също съм страшно щастлива. Имат списъци с имена и той ми каза, че се опитват да изберат име на детето", сподели баба Соня. Кметът на Гунеда, родния град на Миранда, вече е изпратил поздравления до младите родители. Приготвил е и подарък за бебето. Блум и Кер се ожениха през юли м. г. Миранда обяви през август, че е бременна. Преди раждането тя сподели, че планира да поделя времето между кариерата и детето си. "Винаги съм била открита към идеята да съм майка в определен момент от своя живот и винаги съм смятала, че Орландо ще бъде отличен татко. Смятам, че да имам дете и да съм бременна, е част от живота ми. Наблюдавах модели като Хайди Клум, Адриана Лима и Алесандра Амброзио, които успяха да направят това", заяви Миранда Кер. | |
|
- ME Zemer ♥ Неспасяем
Брой мнения : 1928 Точки. : 30060 Join date : 15.01.2011 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Орландо Блум взема $ 1 млн. за 2 минути Вто Яну 18, 2011 2:29 am | |
| Оо,искам да съм на негово мястоо ;дд! | |
|
~dirty.dancer Маниак
Брой мнения : 521 Точки. : 28801 Join date : 01.04.2010 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Орландо Блум взема $ 1 млн. за 2 минути Вто Яну 18, 2011 2:29 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Орландо Блум взема $ 1 млн. за 2 минути | |
| |
|