Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Добре дошли във форума, посветен на звездата Майли Сайръс! За достъп до цялата информация, моля да се регистрирате!
Miley Cyrus BG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Кристен Стюърт не познава дъщеря си

Go down 
АвторСъобщение
- ME Zemer ♥
Неспасяем
Неспасяем
- ME Zemer ♥

Брой мнения : 1928
Точки. : 30060
Местожителство : Варна

Кристен Стюърт не познава дъщеря си Empty
ПисанеЗаглавие: Кристен Стюърт не познава дъщеря си   Кристен Стюърт не познава дъщеря си EmptyЧет Яну 20, 2011 3:47 am

Кристен Стюърт не познава дъщеря си Image_649704_2

Кристен Стюърт, която изпълнява ролята на Бела Суон, все още не се е докоснала до нежните ръце на Макензи Фой - деветгодишното момиченце, което ще играе полувампирчето Ренесме от сагата „Здрач".
Кристен заяви пред MTV, които традиционно получават ексклузивно първите кадри от снимачната площадка на филмите по книгите на Стефани Майър, че режисьорът Бил Кондън бил екзалтиран от избора на Макензи Фой за ролята на детето на Робстен, което за рамките на седем години достига пълното си развитие като човек.
"Бил ми каза: „Почакай, докато видиш на живо детето. Ако ти и Роб някога имате дете, то ще изглежда точно така. Аз пък отвърнах, че това наистина е странно, защото на снимките тя прилича много на Бела, тоест на мен. Най-смешното е, че и тя има зелени очи, а и на двете ще ни се наложи да носим кафяви лещи заради образите си".
Върнете се в началото Go down
https://mileyraybulgaria.bulgarianforum.net/

Кристен Стюърт не познава дъщеря си
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кристен иска да се омъжи
» Кристен Стюърт стана учителка по любов
» Кристен – жената-котка
» Салма Хайек отглежда дъщеря си в разкош
» Кристен се чува с бившия си